Bivši reprezentativac Francuske smatra da Nijemac nema nikakvu kontrolu u timu

"Tuchel je gotov nakon posljednje situacije sa Mbappeom, on broji svoje posljednje dane u PSG-u"

5

Komentari (5)

Mele
Da im Conte dodje, sjedio bi on na tribinama, ali opet je tesko kad te predsjednik stiti, svoje maze Neymara i Mbape. ne zna se ko je veca pi..ca na terenu.
milivoje
Ove u PSG ne može Bog spojiti da budu tim,ove lakše će dobijati na individualni kvalitet,a čim im neko ozbiljniji pokaže zube,mrka kapa,dzaba milioni i kamioni!
snickers09
Problem je sto je fudbal otisao u pm, a ovaj se svakako previse druzi sa Neymarom pa jos vise poletio, igracina jesi, ali si jos veca ljudska kur.cina...
Manijak87
Trener je šef i ako te zamijeni u '91 minuti ima da to poštuješ. U čemu je problem?
K79
Pa problem je što su mbapeu rekli da može raditi šta hoće samo da ostane biti trener PSG mislim da je to najteži poso danas u fudbalu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.