Igrači su trčali, a onda je Tuchel ugledao Sanea i odlučio da on bude "žrtva"

Zabavno je na treningu Bayerna

Igrači su trčali, a onda je Tuchel ugledao Sanea i odlučio da on bude "žrtva"

E. Oštraković

Thomas Tuchel preuzeo je ekipu Bayerna nakon što je uprava ovog kluba otpustila Juliana Nagelsmanna.

Iako još uvijek traje reprezentativna pauza Tuchele je krenuo sa treninzima u Bayernu, kako bi ostvario prvi kontakt sa igračima.

Treninzima se vratio i Leroy Sane, fudbaler kojeg je Bayern plaito 50 miliona eura, a sada nije dobio poziv u reprezentaciju.

Neko vrijeme nije trenirao jer je bio u posjeti porodici koja živi u Londonu, ali se danas konačno pojavio na treningu Bayerna.

Na društvenim mrežama se pojavila zanimljiva snimka, a u glavnoj ulozi su upravo novi trener Bayerna, Thomas Tuchel i Sane.

Oglasi

Naime, dok Sane trči, Tuchel je odlučio da ga udari nogom u stražnjicu što je nasmijalo sve prisutne na treningu.

U ovoj sezoni njemački krilni napadač postigao je 13 golova i upisao je sedam asistencija, ali je stalno kritikovan zbog navodnog manjka discpiline.

Kako su pisali novinari Bilda, on je kasnio na treninge pred utakmicu sa Borussijom Monchengladbac koju je Bayern izgubio sa 3:2.

Bayern je 2020. doveo Sanea iz Manchester Cityja za 50 milijuna eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dosad je za njemački klub odigrao 121 utakmicu, u kojima je postigao 37 i asistirao za 34 pogotka.

U Cityju je odradio 135 nastupa postigavši 39 i namjestivši 46 golova. Ugovor s Bayernom vrijedi mu do ljeta 2025. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije