Tumbaković kao da se već predao pred utakmicu protiv Engleske: Stvarno se trudim, ali ne mogu
Selektor Crne Gore je želio biti realan pred utakmicu sa Engleskom

Englezi su u prvom kolu pokazali veliku moć

Tumbaković kao da se već predao pred utakmicu protiv Engleske: Stvarno se trudim, ali ne mogu

S. Pašalić

Reprezentacija Crne Gore će u ponedjeljak ugostiti Englesku u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Englezi su u prvoj utakmici na domaćem terenu razbili Češku sa 5:0, uz hat-trick Raheema Sterlinga kojem je ovo bio drugi hat-trick u posljednje četiri utakmice.

Crna Gora je odigrala 1:1 protiv Bugarske u gostima, uz veoma sumnjiv penal koji je dosuđen za Bugare iz kojeg su postigli gol za 1:1.

Pred utakmicu sa Engleskom selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković je pokušao biti realan u izjavi s obzirom da su Englezi u prvom kolu bili furiozni, ali i zbog toga što Tumbaković ima dosta problema i sa povredama.

"Stvarno se trudim, ali ne mogu. Mi koji smo u stručnom štabu smo realni", priznao je selektor Crne Gore kada su ga pitali o slabim tačkama protivnika na konferenciji za novinare prije utakmice.

Crna Gora je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine odigrala 1:1 u Podgorici protiv Engleske, ali Tumbaković smatra da se od stare slave ne živi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Stvari koje su se desile u prošlosti samo su lijepi rezultati za Crnu Goru", dodao je Tumbaković.

"Sutra ćemo igrati utakmicu s potpuno različitim igračima, novim trenerima, s različitim sposobnostima i različitim idejama iz oba tima.", zaključio je selektor Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi