Crnogorci pokradeni u Sofiji, dosuđen nepostojeći penal za Bugarsku!

Remi Bugarske i Crne Gore

Crnogorci pokradeni u Sofiji, dosuđen nepostojeći penal za Bugarsku!

E. Škorić

Reprezentacija Crne Gore večeras je u Sofiji remizirala s domaćom Bugarskom (1:1) u meču 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Očekivano je ovo bio jako težak i neizvjestan meč, ali stiče se dojam da je Crna Gora jednostavno oštećena za dva boda. Crnogorci su imali 1:0, bili su nadomak pobjede, ali je potom u 82. minuti dosuđen nepostojeći penal za Bugare.

Iako je faul bio napravljen izvan 16 metara, sudija Buquet odlučio je da pokaže na penal i tako indirektno donese Bugarskoj bod.

Gol s bijele tačke zabio je Nedelev, a prethodno su gosti poveli u 50. minuti golom Mugose.

Crna Gora će se sasvim sigurno žaliti na dešavanja iz Sofije, no već za tri dana čeka je duel s Engleskom u Podgorici. Bugari će u narednom meču igrati protiv Kosova u gostima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

zvjezdan10
sudija profesiju promašio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi