Turanjanin u debiju zabio Veležu: Mnogo mi znači taj pogodak...

Mladi ofanzivac iskoristio svoju šansu u jučerašnjem meču

Turanjanin u debiju zabio Veležu: Mnogo mi znači taj pogodak...

S. Mlaćo

Mladi Nikola Turanjanin od nove sezone će nositi dres NK GOŠK.

Vule Trivunović i čelnici GOŠK-a znaju šta rade, a ovog ljeta su odlučili angažovati i mladog Nikolu Turanjanina, sada već bivšeg omladinca banjalučkog Borca.

Turanjanin se već jučer u duelu protiv Veleža proslavio. Gabeljani su se pokazali kao tvrd orah, te je na kraju završilo 1:1. Jedini pogodak za GOŠK postigao je upravo 19-godišnji ofanzivac. Debi iz snova.

"Sigurno da mi taj pogodak mnogo znači. Imao sam tu sreću da zabijem gol na prvoj utakmici. Nadam se da ću nastaviti davati golove, ali ipak rezultat ekipe je najbitniji", priča Turanjanin za SportSport.ba.

Gabeljani su sigurno zadovoljni igrom, ali i rezultatom protiv Veleža.

"Moram da kažem da je Velež jedna dobra i uigrana ekipa, ali isto tako mislim da smo i mi bili dosta dobri s obzirom da nam je ovo bila prva pripremna utakmica. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama dizati nivo igre i spremni dočekati početak prvenstva".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vjeruje da je dolaskom u GOŠK napravio potez i da će imati priliku da pokaže svoje kvalitete.

"Izuzetno mi je drago što sam na kraju došao u GOŠK. Odlično su me prihvatili ovdje i uslovi za rad su odlični. Nadam se da ću igrama na terenu uspjeti da se izborim za mjesto u timu. Što se tiče ekipe, mislim da je kvalitetna i da ćemo se ove sezone boriti za sam vrh na tabeli, a na kraju i ući u Premijer ligu. Moram zaista pohvaliti i odnos među igračima, te same treninge i načine na koji se radi", dodao je Nikola Turanjanin za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi