Turci su potpuno zaluđeni Mandžukićem
Foto: EPA

Bešiktaš želi hrvatskog napadača

Turci su potpuno zaluđeni Mandžukićem

Midhat Šljivak

Hrvatski napadač Mario Mandžukić (31) dobio je zanimljivu ponudu da napusti torinski Juventus.

Kako navode italijanski mediji, turski prvak Bešiktaš čini sve kako bi doveo Mandžukića u svoje redove, ali Juventus ga nema namjeru pustiti.

Bešiktaš je nedavno ostao bez Cenka Tosuna koji je pojačao Everton. Rukovodstvo istanbulskog velikana čini sve kako bi Mandžukića dovelo kao njegovu zamjenu, ali Juventus je sve ponude odbio.

Navodno, ni hrvatski fudbaler nije previše zainteresovan za odlazak u Tursku. Međutim, Turci nemaju namjeru da odustanu i čine apsolutno sve kako bi ga doveli u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić je član Stare dame od 2015. godine. U bogatoj karijeri je ovaj fudbaler igrao jpš za Atletico Madrid, Bayern Minhen, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije