8

Komentari (8)

pero98
Turkoviću, Hajduk je inače poznat kao klub koji voli pojačanja: Eduok, Jairo, Simić, Ismajli, Hamza. Posebno voli pojačanja iz Mađarske (Futacsa). Bit će zanimljivo vidjet reakciju Mujakićevog poslodavca (Torcidu) ako rezultati ne krenu dobrim putem.
Aoki
Gospodin Turković, crni pero nekulturni, a o ne čestitanju neugodnim Španjolcima na zasluženom zlatu crni pero sram te bilo.ccc :(:(
pero98
Aoki, kakve veze sad rukomet ima sa Hajdukom? A što se tiče Turkovića majstore, malo si se puno pogubio. Hajduk iz njegovog vremena i ovaj Hajduk su dva različita pojma. Tako da te svoje frustracije odi liječit tamo u Sarajevo a HNL pusti nama koji ga pratimo. Pozdrav.
Aoki
Kad spomeneš ime pomenutog igrača onda ispred ide ‘gospodin’. A o ajduku mi pucketa k...c. A o ne čestitanju neugodnim Španjolcima zasluženo zlato sram te bilo tako nekulturnog. ccc rodna gruda iz tebe viri :(:(
Benjamingst
Pratis HNL a bez BiH nemozes....
Benjamingst
Kad je HR izgubila Finale nije se javljao Pero tek sutri dan za Olipijadu kvalifikacije....
pero98
Benjamingst pročitaj naslov pa ćeš shvatit da si zalutao, toliko od mene o tebi. Aoki, ako te za Hajduk zaboli, što se onda javljaš? Ili me voliš kao i Benjamingst. Ako je tako, onda imaš problem kojeg moraš liječiti skupa sa Benjamingstom. Pozdrav.
Samkodk
Ovaj turkovic polupo odkad je bio bolestan pa nije dosao u manchester negou najgori hajduk u zadnjih 50god.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.