Nakon teškog poraza od Nizozemske

Turska ostala bez selektora

7

Komentari (7)

Mele
10 % nasih je bilo u toj zemlji, kako da je smatramo drugom drzavom. Nikad. Moja druga drzava je u Evropskoj uniji, imam stan, posao, ali u srcu je naravno B i H..Na drugom portalu sam citao da ovaj selektor nece da ide..Trazi svoja prava ili na sud.
JuventinoBK
Samo turska, serem se na bosnu
AmarSahin
Iskreno ne razumijem ovo idoliziranje Turaka od nas Bošnji. Nema veze što su Turci nas masovno ubijali, nametnuli nam Islam, vršili genocide nad Grcima i Armencima, mi ih iz nekog razloga volimo kao i sve države sa Bliskog Istoka sem Izraela.
JuventinoBK
Pa vjernici smo stoki glupa. Zato volimo. Cuj ne razumije. Mnogi moji prijatelji ne vole tursku i gadi im se jer su komunjare i nevjernici. Naravno i vehabije ne vole jer smatraju nas nevjernicima. Eto pojasnjeno dibidusu
JuventinoBK
Cim si napiso nametnuli. Sve mi je jasno. Nisam ti ni procito konentar komunjaro krajiska odurna. De reci doakle si. Mora da je bihac ili petrovac.
AmarSahin
I šta sa tim što si ti ''vjernik''. Da si ''vjernik'' ne bi ovdje mene vrijeđao. Licemjeran si. Nikad mi nije bilo jasno kako mi Bošnje mrzimo Srbe zato što su izvršili genocid a volimo Turke ko da su nam braća iako su izvršili 2 genocida.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.