Turski mediji nagovještavaju transfer Kovačevića

Uskoro odluka

Turski mediji nagovještavaju transfer Kovačevića

S. Mlaćo

Adnan Kovačević i dalje je jedna od glavnih tema u sportskoj javnosti u Turskoj.

Naime, bh. defanzivac bi u narednim danima mogao napustiti Koronu Kielce gdje je kapiten kluba, a sve glasnije se priča u o transferu u Fenerbahče.

Turski mediji navode da su skauti Fenera gledali Kovačevića u duelu BiH - Italija, te da jasna želja čelnika ovog kluba.

Kovačeviću ugovor sa Koronom vrijedi do ljeta ove godine, pa i u ovom klubu i pored velike želje da ga zadrže još pola godine, moraju razmišljati o transferu kako se ne bi desilo da defanzivac na ljeto ode bez obeštećenja.

Kovačević se u međuvremenu povezuje sa još nekoliko klubova u Turskoj, a sve bi navodno trebalo biti jasnije do sredine ovog mjesta.

Ovaj 26-godišnjak trenutno odmara u našoj zemlji.

Ove sezone upisao je 20 nastupa u Ekstraklasi te dodao tri pogotka. Tri puta je nosio dres A reprezentacije naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi