Turskim navijačima otkazuju ulaznice za meč u Parizu: "Hvala ti Francuska..."

Hladan tuš pred meč Francuska - Turska

Turskim navijačima otkazuju ulaznice za meč u Parizu: "Hvala ti Francuska..."

Edmir Škorić

U ponedjeljak će Francuska u Parizu ugostiti Tursku u susretu kvalifikacija za Euro 2020.

Francuzi i Turci imaju po 18 bodova, a kako su na plus šest iznad Islanda, sve su prilike da će ove dvije selekcije izboriti direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Turci su nakon pobjede nad Albanijom, do koje su došli golom Tosuna u 90. minuti, napravili dobar korak na putu ka EP-u, pa su mnogi navijači odlučili da idu u Pariz da podrže igrače i u derbiju grupe H.

No, stigao je hladan tuš. Valjda zbog političke situacije, neki su već dobili emailove u kojima je navedeno da im se poništavaju ulaznice za utakmicu koje su ranije kupili.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ja i moja dva prijatelja kupili smo ulaznice za utakmicu koja se igra u ponedjeljak u Parizu. Prije tri sedmice smo to obavili, sve je bilo super do danas kada smo dobili email u kojem piše da su naše ulaznice otkazane i nije naveden nikakav razlog, a već smo platili i smještaj i prevoz u Francuskoj", ispričao je jedan od turskih navijača na Redditu.

"Otišli smo do blagajne i rekli su da im je rečeno da otkažu neke ulaznice koje su prodane Turcima jer "postoji problem sa stadionom", a nisu mogli ništa učiniti. Dobijamo samo naknade za ulaznice koje smo platili. Nije fer da nam otkažu ulaznice samo dva dana prije utakmice bez ikakvog objašnjenja. Hvala ti Francuska", ironičan je bio navijač koji neće putovati u Pariz iako je prvobitno bio sve isplanirao.

Top Komentari

Chupy
Nista novo od govana francuza!!! Bio sa u Parizu na kvalifikacionoj utakmici, Franc:BiH. Kada je ono ****o od sudije, po naredbi Platinia, svirao sve sto nije trebao svirati protiv nas a u korist fancuza. Prije svega mislim na start Matuidia na Mujdzi, kojemu je tada i karijera unistena!!! Ni faul nije orangutan svirao, a bilo je za 3 crvena kartona. Penal na, cini mi se Nasriu, il grijesim. 20 cm van sesnaesterca. Fuuuuj, gade mi se, majkemi!
8 0
pipun
Zapadna demokratija i islamofobija .
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi