Tuttosportova kontroverzna naslovnica s Pjanićem, kakav će biti Romin odgovor?

Di Franesco nije htio odgovoriti

Tuttosportova kontroverzna naslovnica s Pjanićem, kakav će biti Romin odgovor?

Edmir Škorić

Torinski list Tuttosport izazvao je dosta kontroverzi sa naslovnicom na kojoj je i naš Miralem Pjanić.

Pred derbi Rome i Juventusa Tuttosport je objavio naslovnicu na kojoj su Miralem Pjanić, Mehdi Benatia i Wojciech Szczesny, a pod naslovom "Od rimskih gubitnika do torinskih pobjednika".

Sva trojica su, naravno, igrala u Romi i prešla u Juventus, a ovaj naslov je izazvao burne reakcije u Romi, mada trener Vučice Eusebio di Francesco nije želio previše da govori o tome.

"Ne moram da odgovorim na pisanja Tuttosporta. Svako je slobodan izraziti se kako god želi. Moramo reagovati na terenu. Možemo o svemu pričati, ali ne želim o tome što je objavio Tuttosport", kazao je Di Francesco, dodavši:

"Allegri nam je dao dobre komplimente i zahvalan sam mu na tome, on je ipak neko ko zna kako pobijediti".

"Identitet momčadi se neće mijenjati bez obzira na snagu rivala, moramo tražiti rezultat po svaku cijenu i to je ono što ćemo pokušati. Juve ima dobre igrače, Hiuguaina, Dybalu, Mandžukića...", tvrdi trener Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma gostuje Juventusu u subotu od 20:45 i eto prilike Vučici da se osveti za naslovnicu Tuttosporta. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi