Tužan završetak priče za Nikolu Kalinića u Romi

Napušta klub u januaru?

Tužan završetak priče za Nikolu Kalinića u Romi

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić ovog ljeta stigao je u Romu na posudbu iz Atletico Madrida.

Vučica je odlučila angažovati Kalinića na jednogodišnju posudbu, a on je u klub stigao kao rezervna opcija za Edina Džeku. Međutim, već nakon nekoliko kola Kalinić je doživio tešku povredu zbog koje će se na teren vratiti tek početkom godine.

Hrvatski napadač odigrao je svega 182 minute na pet mečeva u dresu rimskog kluba, a povrijedio se sredinom prošlog mjeseca. Zbog toga je Paulo Fonseca na velikim mukama jer je Džeko trenutno jedini napadač kojeg ima na raspolaganju.

Već se neko vrijeme špekuliše u italijanski medijima da će Roma u januaru sigurno dovesti još jednog napadača koji bi mogao biti rezervna opcija za Džeku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako piše španska Marca to će vjerovatno biti kraj za Kalinića u Romi. Navodno, rimski klub je već odlučio da će vratiti hrvatskog napadača u Atletico Madrid, te da će novac uložiti u dovođenje nekog mlađeg napadača.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Ali se buraz nakupi para ovi zadnji godina. Svaka cast majstore.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi