26

Komentari (26)

krems_krems12
U ovom trenutku da u BiH dodju Bayern ili Liverpool i igraju protiv ovog malog borca uz sudjenje gigovica, muse, petrovica i kompanije, mislim da bi bilo u najmanju ruku nerjeseno. U ovoj ligi borac ne moze izgubiti.
Man.utd
Ovaj komentator seljak toliko otvoreno navija za Vicina ****a da mu treba zabraniti da radi taj posao...
user1595066044
Dovoljno je reč SRAMOTNO!
tarik_m
Po placenicima sa sportsporta sudjenje je bilo odlicno
traorea
Musa umro veceras majci pred vratima amin
chj8
Ovo suđenje je sramota!!!! Ogadiše mi našu ligu! Haram vam svaka para koju uzmete.
NorthSide
Kad bolje razmisliš nek kradu svako kolo kad su svi PIČOKE teške niko nema muda da se javi, nama dali kup prošlu sezonu mi fol sretni ma pišam se na svaki klub
starmac
Nećemo podržati HASIĆA i 4R pa sad će svak biti oštećenn do kraja.A da smo ušli u bojkot lige pito bi te ko bi otišo do prvaka.
Dino_
Druže i TC je član inicijative 4R! Zašto uporno pozivaš na bojkot lige? Ne treba da bude bojkot ničega što je državno ili na državnom nivou, već se mora borba protiv nepravde organizovati i na druge načine...pa oni bi najsretniji i bili da sve rasture!
simin_han
Ima li smisla vise igrat ovaj cirkus od lige ?
HUNTER
@simin_han s obzirom da ste igrali i protiv uhljupa iz Banja Luke, protiv uhljupa iz Laktaša i protiv stoke iz sudijske organizacije, i bod je ko kuća. Tako je bilo i mom Sarajevu i bojim se da će Gico sad prešaltati u veću brzinu što se tiče sudija.
19zfc21
SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE!
starmac
Tako nam treba kad se neznamo ujediniti,nego nas ko zečeve odstrjeljuju.I u fudbalu je politika odavno samo iz godine u godinu očito.
Kladionicar_iz_mira
Sramno suđenje. Ogadiste nam ligu gadovi odvratni bestidni bahati.
amer08
Koji cirkus od sudjenja.. e moj Vico ?
NorthSide
"skroman" **** li vam vico familiju
SValjic
Ofsajd kod penala !!! Zašto Arena nije ponovila tu situaciju sa bočne kamere ? Naravno po naredbi Vice , pitajte Vedada komentatora !!!
1601834469
Ne blamiraj se penal cist ko suza….
SValjic
Da je mahao ofsajd koji je bio, nema penala ! Čitaj kako piše !
Uranija
Uz pomoć sudija u 4 dana do dva nezaslužena remija… morace vico sa korumpiranim sudijama da pomjeri granice bezobrazluka kao i prošle sezone. Ovako im je Europa upitna
SakinamaA
Smrad Musa svaka čast keru mali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.