35

Komentari (35)

saju701
Mogu ovdje sa sudijama sve ali neka ako su im takve pobijede drage.Neka budu ponosni kako ih sudije guraju.
prvak1905
lalinjo
Koliko ovi vole Zrinju,pa to nije normalno,svaki vikend jedva čekaju da gledaju utakmicu,gledajte prvaka,gledat ćete ga i ubuduć,i još dugo godina.....IGRAJ DO KRAJA,JER TEBE VOLIM JAAAAA.....
87618
Bravo Zrinjski , samo tako , nova titula se kuje, opet.
seibeg
Prvi gol postignut poklon korner od sudije. Igranje rukom igrača svinjskog sudac ne svira penal za Tuzla City. Drugi gol svinjskog nakon ne sviranog prekršaja za Tuzla City. Dakle zaslužena pobjeda sudije Musića. Krađa live na MY TV Neće prestati dok neko sudije ne odleži.
umzm12123
Prekrsaj ni pod razno,ruka diskutabilns vise ne nego da,no dati na procjenu sudiji,jedino onaj korner nije bio....Ubi te mrznja bola
plemic
Jugovina
Pjanke, popij apaurin
umzm12123
Hapaurine oni piju
e72x
Rutinerski, još jedan pokvaren vikend za objektivni bosanski portal.
denimen9
NInković može sam protiv svih igrati ovu smijuriju od lige.
denimen9
Hahaha, Niko Janković, amazing player
pjanke.sa
Ma sta je produzio je bem li ti sudija majku u pi cku!!! Kakva kradja to je nevjerovatno. Drugi gol Zrinjskog skroz neregularan. Bilbija faul napravio na sredini. 2 zuta su trebali dobiti go vna zasticena u prvom poluvremenu. Dalje Bilbija glavom puca na gol ovaj svira korner. Situacija kada su satro iz tog kornera dali gol u prvom poluvremenu. Provokacija kod auta TC igrac Zrinjskog morao dobiti zuti karton. Ovo je nemoguce kako se svira za njih i Borac!!! SAVEZ NAPOLJE!!!
umzm12123
Hahahaha sve mi znas,ti si izmislio VAR
plemic
pjanko, poglrdaj tablicu!!!
Antaaaaa
Tako je pjankeee UEFA MAFIJAA
kurjak
@plemic Plemiću, kad je ovo bila normalna država ja nisam znao da ovaj klub postoji.Došlo vrijeme nacionalista,uzeste stadion Veležu,kladionice ne možeš riješiti zakonski i šta vas briga, došlo vaše vrijeme.
SA1921BA
Joj joj joj...ovaj zrinjski puši k...moj
umzm12123
Pusite ga vi evo vec duze vrijeme..
Bavarac1312
Čist penal kod 0-1 nije sviran za Tz City, faul u napadu Bilbije kod 0-2. Sramota Musiću...
pjanke.sa
Ubio sudija TC sakama. Mi svi sjedimo i sutimo.
umzm12123
Hahahahahahah,ma sve sviraj cim neko vrisne aaaj sviraj bio ne bio ...Idiote
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti