Ronaldinho objavio fotografiju s bivšim igračem Barcelone kojeg skoro niko nije prepoznao

Baš se promijenio

Ronaldinho objavio fotografiju s bivšim igračem Barcelone kojeg skoro niko nije prepoznao

E. Čaušević

Ronaldinho je danas na društvenim mrežama objavio zanimljivu fotografiju koja je izazvala dosta reakcija.

Ronaldinho je objavio da ga je jučer posjetio stari prijatelj iz Barcelone, ali mnogi nisu mogli da vjeruju ko je s njim na fotografiji.

Naime, Ronaldinho je objavio fotografiju s nekadašnjim igračem Fabiom Rochembackom koji je svojevremeno nosio dres katalonskog kluba.

Mnogi ga pamte i po igrama u dresu Middlesbrougha i Sportinga, a karijeru je završio prije šest godina u kineskom DL Aerbinu. Rochemback je u Barcelonu došao početkom 2001. godine iz Internacionala za deset miliona dolara i od njega se očekivalo dosta toga.

No, na Camp Nou nije uspio da ispuni očekivanja i nakon dvije sezone otišao je na posudbu u Sporting. Barcelona ga je prodala na ljeto 2005. godine u Middlesbrough za oko dva miliona dolara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rochemback je u dresu Barcelone odigrao 68 utakmica i zabio je tri gola uz pet asistencija. No, ono što je mnoge iznenadilo jeste da Rochemback skoro i ne liči više na sebe, te da su godine zaista uzele maha, barem što se tiče izgleda.

Rochemback, la promesa que desilusionó a Barça y Sporting - AS.com

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Sta igranje u barci uradi covjeku, tacno bi ljudima trebalo dati pojacanu penziju
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi