Tužna poruka na Twitteru: Sala kao da je predvidio strašnu tragediju
Foto: FC Cardiff

Traje potraga za avionom

Tužna poruka na Twitteru: Sala kao da je predvidio strašnu tragediju

Avion kojm je letio Emiliano Sala, igrač koji je za vikend za 17 miliona eura prešao iz Nantesa u Cardiff City, je nestao!

Sala je nakon potpisa za velški klub otputovao u Nantes kako bi se pozdravio sa bivšim saigračima i našim trenerom Vahidom Halilhodžićem, ali avionu u koji se ukrcao po povratku se gubi svaki trag.

Vijest koja je šokirala Francusku i Englesku, dolazi samo desetak sati nakon lijepog rastanka Sale i Nantesa, a poruka koju je ovaj sjajni napadač objavio na svom Twitteru sada zvuči beskrajno tužno.

"Posljednji pozdrav", napisao je Sala uz fotografiju sa doskorašnjim saigračima, kao da je naslutio strašnu tragediju.

Francuska i engleska policija su u potragu uključile helikoptere i nekoliko brodova, ali još uvijek nisu ništa pronašli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi