Užas! Nestao avion kojim je letio najskuplji igrač Cardiffa

Tužne vijesti

Užas! Nestao avion kojim je letio najskuplji igrač Cardiffa · Udarna vijest

Svi u Nantesu, uključujući i našeg Vahida Halilhodžića, su na nogama!

Emiliano Sara koji je za vikend kompletirao transfer u Cardiff City otputovao je u Nantes kako bi se prije definitivnog odlaska pozdravio s Halilhodžićem i bivšim saigračima, međutim avion u koji se po povratku ukrcao je - nestao.

Brojni ugledni mediji, uključujući i L'Equipe, javljaju kako su u avionu bili samo Sala i pilot, te da je isti nestao s radara iznad Engleskog kanala. Brodovi britanske obalne straže isplovili su iz Alderneyja i Guernseyja u potragu za letjelicom.

Sara je bio najbolji strijelac Nantesa u protekloj polusezoni sa 13 pogodaka, a to mu je omogućilo i transfer u Premier ligu, tačnije u Cardiff za koji je potpisao uz rekordnu odštetu od 17 miliona eura.

Uskoro opširnije. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Promo

Top Komentari

Edward NewGate
valjda su sacuvali racun.
0 17
milivoje
Ovako ce i Ahmetovic nestati,doduse on putuje traktorom.
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi