Tužna priča velikog pojačanja

"Svi su imali ormar u svlačionici, ja nisam"

Tužna priča velikog pojačanja

Edmir Škorić
Teme:

Senegalac Oumare Niasse ispričao je neke tužne detalje iz njegove avanture u Evertonu.

Niasse je u Everton stigao u januaru za 13.5 miliona funti, no prema njemu se engleski klub ophodio kao prema nekome ko nije nimalo vrijedan.

"Bio sam u svlačionici s igračima iz U-23 tima i nisam imao svoj ormar. Drugi igrači imali su gdje da stave svoje stvari, a ja ne. Stavljao sam torbu na pod, trenirao i onda se autom vraćao kući", rekao je Niasse za Guardian, dodavši:

"To je tužno, stvarno tužno i da budem iskren, mislim da ovo ne zaslužujem. Ali ostaje mi da se borim i neću praviti dramu oko toga. To je samo jedan period koji je iza mene".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Niasse kaže da će se nastaviti boriti u dresu Evertona, te čekati svoju pravu šansu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi