Tužno je bilo gledati Ikera Casillasa: Sve bi dao da je mogao zaigrati posljednji put

Čuveni golman proslavio naslov s Portom

Tužno je bilo gledati Ikera Casillasa: Sve bi dao da je mogao zaigrati posljednji put

M. Šljivak

Iker Casillas je prije nešto više od godinu dana doživio srčani udar na treningu Porta.

To je čuvenog golmana primoralo da završi karijeru, ali niko nije ni pomišljao da ga izostavi sa proslave titule prvaka, jer je on još uvijek član kluba.

Casillas se našao na terenu kako bi proslavio titulu sa ostatkom ekipe, a njegovo obraćanje je bilo veoma emotivno.

"Nisam kročio na teren 14 mjeseci. Uzbuđen sam zbog ovog", rekao je Casillas i poručio da bi se istog trena volio vratiti na teren.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Casillas je postao idol navijača Porta. Njegove odbrane će se pamtiti i prava je šteta što je zbog zdravlja morao da završi karijeru ranije nego što je to očekivao.

Top Komentari

Penderinos
Jarane i vrijeme ti je vise da ides, s tiranosaurusima išao u školu, a on bi još igrao
3 6
Maestro
Da je tužno jeste ali već je vrijeme za penziju i dok je u Realu branio bio je jedan od najboljih na svijetu ali one šuge se tako odnose prema ikonama kluba kao što je Casilas,Raul ljude su istjerali kao pascad
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti