Twitter 'poludio', Chelseajevi navijači slave

Ake se vraća?

Twitter 'poludio', Chelseajevi navijači slave

Edmir Škorić
Teme:

Cheslea bi mogao u svoje redove da vrati Nathana Akea, nogometaša koji je posuđen Bournemouthu.

Ake je bio fantastičan ove sezone u Bournemouthu, te se smatra igračem koji će postati zvijezda Premier lige u budućnosti.

Uspoređuju ga već sada s Ruudom Gullitom i pokazao je da ima jednako dobre i defanzivne i ofanzivne karakteristike, pa bi ga Antonio Conte volio vratiti na Stamford Bridge.

Ake, naime, savršeno odgovara Conteu i njegovom 3-4-3 sustavu, pošto može da igra na bilo kojoj poziciji u odbrani. Nakon poraza od Tottenhama, navijači Chelseaja smatraju da bi povratak ovog nogometaša bila sjajna stvar za Plavce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi