U Anderlechtu nezadovoljni reprezentativcem Srbije

Ni gola, ni asistencije u 12 utakmica

U Anderlechtu nezadovoljni reprezentativcem Srbije

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić ove zime je stigao u Anderlecht kao posuđen igrač iz Benfice.

Iako je klub iz Brisela u ugovor sa Benficom unio i otkupnu klazulu, čini se da se to neće desiti, jer su u klubu prilično nezadovoljni njegovim partijama.

"Ima preveliki pritisak na leđima. Odigrao je već 12 utakmica, a još uvijek nema nijedan gol niti asistenciju. Ne može biti opravdanje da je tek stigao, jer se već trebao uklopiti u tim", rekao je trener Anderlechta Besnik Hasi.

Albanski trener je istakao i to da ima utisak da Đuričić nije poštovao program koji mu je dao tokom rada sa reprezentacijom Srbije, te je dodao da se nada da će Đuričić biti 100% spreman za utakmice u playoffu.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Filip Đuričić je prije dolaska u Anderlecht nastupao za Benficu, Mainz, Southampton i Heerenven.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti