U Atleticu znaju kako zaraditi 17 miliona eura na igraču koji nije upisao debi
Oduševio je sve u svom novom klubu i postao je treći najskuplji igrač Wolverhamptona

Posao iz snova

U Atleticu znaju kako zaraditi 17 miliona eura na igraču koji nije upisao debi

A. Beganović

Španski fudbaler, Jonathan Castro Otto, od danas je i službeno novi fudbaler Wolverhampton Wanderersa.

Ovaj sjajni odbrambeni fudbaler potpisao je sa Wolverhamptonom ugovor do 2023. godine, a Atletico će na ime obeštećenja inkasirati čak 17 miliona eura.

Veliki je to novac kada se uzme u obzir da Castro zapravo nije odigrao niti jedan susret za Atletico pošto je ljetos po dolasku iz Celte posuđen upravo Wolverhamptonu.

Castro je tako postao treći najskuplji fudbaler u historiji Wolverhamptona, a jedino je pojačanje popularnih Vukova u ovom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju dodajmo da je Castro u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice i postigao je jedan pogodak i to u pobjedi protiv Southamptona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi