15

Komentari (15)

_admirr.x
Ja ne mogu da vjerujem komentara..Pa ljudi dragi covijek hoce da motivise ekipu,ako je FKS moglo odigrati 2-2 pritov Atalante sa Haliovicem,Velkoksim i Sisicem moze i Borac sa Vranjesom,Zilkicem,Zakaricem..Vi pricajte sta hocete ipak su ti igraci nivo iznad ovi ostalih,realno gledano..Ko ih je gledao zna o cemu govorim ko nije jbg.Sportski poz iz crveno-crne Tuzle :)
Mig_Mig
Pozitiva
Kakav glumac...
Ale23
Klosar obicni. Pojma frajer nema. Sam vas Stilic pobjedi u BL. A u evropi nece sudije penale suditi kao u PL 50% golova iz Penala. Juve i Real vam se dive i oni imaju VAR ali za sramotu znaju.
magistar
Borac ili Velez ove sezone napravice senzaciju.
kaskada24
Hoće itekako Velež u Evropu, Borac za opstanak al samo ako Vlado bude ovako baljezgao!
ludilobrale
Velez da Borac ne .
FighterIXI
Kakav Velež budalo jedna? Borac šampion! Sarajevo i Zrinjski za drugo mjesto. Selji kup. I tako će biti narednih 10 g. Između te 4 ekipe. Do tada će Valež nestati.
Farre10
Gari Garinča
Vlado kao i obično prodaje šuplju pricu.
LjutiKrajisnik
To je Vlado doktorirao. Gdje god od3 prodaje maglu. Bihac i Jedinstvo su primjer.
milivoje
Ti si u 5 kolu bivši moj Jado Vlagodiću
FighterIXI
On je bivši poslije priprema. Dolazi Jović ako Boga ima.
forza_juve
Ima da skinete gace kao i obicno kada Sarajevo dodje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.