Pjanić i Umtiti trenutno prave veliki problem Barceloni i Agueru

Ne mogu ga registrovati

Pjanić i Umtiti trenutno prave veliki problem Barceloni i Agueru

E. Čaušević

Argentinski napadač Sergio Aguero potpisao je ovog ljeta sa Barcelonom dvogodišnji ugovor.

Aguero je u katalonski klub stigao bez obeštećenja nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Cityjem, a najviše zbog toga što je mislio da će igrati u ekipi s Lionelom Messijem.

On nije krio da je ponajviše zbog Messija došao u Barcelonu, te je bio šokiran kada je njegov sunarodnjak napustio klub i otišao u PSG.

Da stvar bude gora Aguero se povrijedio pred sami početak sezone, te će van terena biti čak do novembra.

Barcelona ga još uvijek nije registrovala, a to planiraju uraditi kada se u potpunosti oporavi. Očekivalo se da će biti registrovan kada i ostala pojačanja, ali to nije bilo moguće.

Naime, zbog finansijskih problema Barcelona je jedva uspjela da registruje Memphisa Depayja, Erica Garciju i Emersona i to zahvaljujući Gerardu Piqueu koji je pristao na smanjenje plate.

Aguero još uvijek nije registrovan, a madridski AS piše da je to najviše zbog toga što Miralem Pjanić i Samuel Umtiti još uvijek nisu napustili klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

AS je objavio da Aguero ne može biti registrovan kao igrač Barcelone sve dok su Umtiti i Pjanići u klubu, ali postoji i drugo rješenje za ovaj problem.

Naime, Barcelona Aguera može registrovati ukoliko Jordi Alba i Sergio Busquets pristanu na smanjenje plate što je već najavljeno. U tom slučaju Aguero će moći biti registrovan bez obzira da li će Pjanić i Umtiti ostati u klubu ili ne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krosteutegurovic
Sjedi Pjanke i uživaj . I oni su tebi stvorili probleme jer ti je opala vrijednost i što ići za menje para, to je sve ionako samo biznis,tako ko im yebe mater. Uzmi im lovu i šuti, baš te briga
10 1
dinass
Ko od uprave i silnih predsjednika i podpredsjednika radi volonterski?Navukli su domace igrace a jesi sebi smanjili plate?
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi