U Barceloni strahuju da će Bayern "pustiti" Interu, a sve zbog Lewandowskog

Zabrinutost postoji

U Barceloni strahuju da će Bayern "pustiti" Interu, a sve zbog Lewandowskog

Esmer Oštraković

Poraz na gostovanju kod Intera stavio je Barcelonu u jako težak položaj kada je riječ o plasmanu u narednu fazu takmičenja u Ligi prvaka. 

Cilj Barcelone ove sezone je minimalno plasman u četvrfinale Lige prvaka, a obzirom na stanje u grupi nije nemoguće da Barcelona takmičenje nastavi u Evropskoj ligi.

Oko kluba se stvorila loša atmosfera nakon poraza od Intera, a sada su se pojavile teorije zavjere u kojima je glavni razlog Robert Lewandowski. Naime, čak i ako Barcelona ostvari pobjede u sve tri naredne utakmice u Ligi prvaka postoji šansa da se ne plasiraju u narednu fazu takmičenja.

Razlog je taj što Inter u posljednjem kolu grupne faze putuje u Minhen, a pobjeda tamo značila bi siguran prolaz dalje za ovaj tim.

Prošli prijelazni rok napravio je mnogo tenzija između Bayerna i Barcelone, naravno sve zbog toga što je Lewandowski iz Bayerna prešao u Barcelonu.

Nije se način kako je Barcelona pregovarala sa Lewandowskim nimalo svidio čelnicima Bayerna i oni to nikada nisu kirli.

Sada se otvorilo pitanje šta će Bayern uraditi u utakmici protiv Intera ako već budu imali osiguran prolaz dalje iz grupe.

Kako prenose španski mediji u Barceloni se brinu da Bayern neće "zapeti", te da će zbog svega pustiti pobjedu Interu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno teško je to i pomisliti, a kamoli očekivati, ali to je veoma zabrinulo sve ljude koji su vezani za Barcelonu. Na kraju nam ostaje da vidimo da li će prije svega Barcelona upisati sve pobjede, a nakon toga i kakav će biti rezultat na utakmici između Bayerna i Intera.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haroldinjo
I treba im pustiti,ispali dabogda ciganija i igrali cetvrtkom fala bogu hehe MIA SAN MIA
1 5
Ecosport
Neće Bayern sebi dozvoliti da ga pobijedi deseta ekipa u Italiji.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi