U Bihaću obavljena prozivka, stigla i nova imena

Situacija kakva se rijetko viđa i u bh.nogometu

U Bihaću obavljena prozivka, stigla i nova imena

Samir Mlaćo
Sa pripremama za drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH jučer su startali nogometaši bihaćkog Jedinstva.

Bišćani su imali velikih problema, pa je tek jučer obavljena prozivka, a prvenstvo se nastavlja 05.03, kada će u goste FK Mladost Doboj Kakanj.

Jučer su ugovore sa Jedinstvom potpisali Adnan Pandžić i Elmedin Alić koji stižu iz BFK Simm Bau, te golman Antonio Brkić i Nedim Ramić koji stiže iz NK Podgrmeč.

Jasno je da plana priprema i nema, jer prvenstvo brzo počinje, a medijima se obratio šef struke Jasmin Džidić.

Opis nije dostupan.

“Izvršili smo prozivku, tu je bilo 20 nogometaša. Idemo raditi, nema tu puno priče, a čeka nas težak izazov. Treba raditi i vjerovati da će biti dobro. Mi smo ostali sa četiri – pet igrača iz prošle polusezone, ima tu juniora, nadam se da ćemo do kraja vikenda imati sve igrače s kojima smo razgovarali. Na kraju sezone ćemo vidjeti ko će biti pojačanje. Četiri sedmice će biti dovoljne da dođemo u optimalnu formu“, kazao je Džidić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dodao je da je jedini cilj kluba opstanak u ligi, uz stabilizaciju kluba.

 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi