U Brightonu još jedan igrač pozitivan na koronavirus
EPA

Širi se zaraza

U Brightonu još jedan igrač pozitivan na koronavirus

U Brightonu je zabilježen novi slučaj zaraze koronavirusom.

Nakon ranijih testiranja utvrđeno je da su dvojica igrača engleskog premierligaša zaražena, a sada je stigao i treći pozitivni test.

Tu informaciju objavio je Sky Sport, ne navodeći o kojem se tačnu igraču radi, ali se zna da ih sve čeka 14 dana izolacije.

"Uprkos svim mjerama koje su poduzete prethodnih sedmica, tokom kojih nijedan igrač nije bio uključen u neki značajniji trening, i dalje smo imali još jednog pozitivnog igrača. To je za brigu i normalno je da su svi klibovi zabrinuti", rekao je izvršni direktor kluba Paul Barber.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vijest je stigla samo dan uoči novih pregovora oko nastavka Premier lige, no isti medij navode da to ne bi trebalo utjecati.

Brighton se u Premier ligi trenutno nalazi na 15. poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi