U dresu PSG-a večeras je i čovjek kojeg dugo nismo videli na terenu: Spreman je za novi početak!
Foto - EPA

Jese konačno ima šansu da zaigra

U dresu PSG-a večeras je i čovjek kojeg dugo nismo videli na terenu: Spreman je za novi početak!

M. Šljivak

PSG će novu sezonu Ligue 1 otvoriti večeras gostovanjem kod ekipe Lensa.

Parižani će u ovaj meč ući znatno oslabljeni. Velike zvijezde ovog tima su u izolaciji zbog koronavirusa, pa ćemo na terenu vidjeti neka druga lica.

Thomas Tuchel nije imao izbora nego da pozove sve igrače kojima raspolaže, a među njima je i kontroverzni španski fudbaler Jese Rodriguez.

Čovjek koji je godinama unazad poznatiji po brojnim skandalima nego po kvalitetnom fudbalu, pozvan je za večerašnji meč protiv Lensa.

Tako će Španac nakon nešto više od godinu dana imati priliku da obuče dres PSG-a u zvaničnom meču. Posljednji nastup upisao je 30. augusta 2019. godine protiv Metza, a zatim je otišao u Sporting, gdje je posljednji meč odigrao u januaru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno je da ga u ekipi ne bi bilo da su tu Neymar, Di Maria, Icardi, Mbappe i ostali koji su pozitivni na koronavirus, ali ko zna, možda ovo bude neki novi početak za Jesea, kojem ugovor sa PSG-om ističe narednog ljeta.

Kladite se u Mozzart kladionici na ovaj meč. PSG je u problemima, a ako vjerujete u veliko iznenađenje OVDJE OSTAVITE OPKLADU.

Top Komentari

AmarSahi
PSG ove sezone može samo osvojiti Premijer Ligu BiH...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.