U Drugoj ligi FBiH Sjever postignut gol 'sa parkinga'

Kakva majstorija

U Drugoj ligi FBiH Sjever postignut gol 'sa parkinga'

S. Grebović

Minulog vikenda okončana je sezona u svim grupama Prve lige Federacije, pa tako i u grupi Sjever iz koje je promociju u viši rang osigurala ekipa Budućnosti iz Banovića.

Banovićani su na kraju osvojili prvo mjesto sa 62 boda, druga je OFK Gradina sa 53, dok je na trećem mjestu završila FK Seona sa 46 osvojenih bodova.

U posljednjem kolu koje je odigrano u nedelju najuvjerljivije pobjede su ostvarili Mramor protiv Sloge iz Tojšića sa 6:1, odnosno Seona protiv Čelića sa 6:2.

Vjerovatno jedan od najljepših golova ovog kola, a možda i čitave sezone u ovoj ligi nam stiže iz Poljica, gdje je domaća Seona ugostila Prokosoviće u meču koji je okončan podjelom bodova 1:1.

Autor autogola za domaćina bio je mladi Armin Čehajić koji je u 41. minuti topovši šutao sa nekih 25 metara i pogodio u nebranjeni dio mreže gostujućeg čuvara mreže.

"Drago mi je da sam postigao pogodak u komsijskom derbiju, a s druge strane mi je žao što moj pogodak nije krunisao pobjedu moje ekipe i tri boda koja bi nas odvela na 3. poziciju tabele Druge lige Federacije Sjever", istakao je Čehajić u izjavi za naš portal.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti