U Eintracht stigla ponuda za Jovića

Bijeljinac na izlaznim vratima

U Eintracht stigla ponuda za Jovića

Sve je izvjesnije da srbijanskog napadača Luku Jovića od naredne sezone nećemo gledati u dresu Eintrachta.

Fudbaler koji je rođen u našoj zemlji, tačnije u Bijeljini, sjajnim igrama u Bundesligi je doslovno 'zaludio' evropske velikane i sve češće se njegovo ime pominje u kontektstu odlaska, no i dalje je nepoznanica koja će biti njegova naredna stanica.

Prethodnih dana najviše se govorilo o interesu Barcelone, sportski direktor Katalonaca Eric Abidal ga je gledao i na utakmici protiv Intera, i to društvu njegovog agenta Falija Ramadanija, no nije isključeno ni da ostane u Bundesligi jer ga također želi dovesti i minhenski Bayern.

Eminentni Mundo Deportivo piše kako je Bayern poslao i zvaničnu ponudu vrijednu 56 miliona eura, koja bi, vjeruje se, mogla zadovoljiti Eintracht s tim da će posljednju riječ svakako dati Jović koji u ovom trenutku o transferu i ne razmišlja previše.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvoren veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari", kazao je nedavno Jović.

U dosadašnjem dijelu sezone Jović je odigrao 36 utakmica u kojima je postigao 22 pogotka i upisao sedam asistencija. Prije nego je došao u Eintracht, igrao je još za Benficu i Crvenu zvezdu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi