U FK Krajina vjeruju u mlade nade, Mulaliću novo priznanje

Teren sa vještačkom travom mnogo će značiti

U FK Krajina vjeruju u mlade nade, Mulaliću novo priznanje

S. Mlaćo

Nakon što je N/FSBiH donio odluku o tome koje će lokalne zajednice dobiti pomoć za izgradnju terena sa vještačkom travom, zadovoljstvo nisu skrivali u Cazinu.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine odlučio je podržati lokalne zajednice u izgradnji terena s vještačkom travom za potrebe razvoja omladinskog nogometa u našoj zemlji u projektu "Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu", a u FK Krajina svjesni su značaja jednog ovakog terena.

Posebno se to odnosi na rad sa omladinskim kategorijama, koji svakako nisu imali najbolje uslove za kvalitetan rad i napredovanje.

Iz FK Krajina su nam priznali da će pokušati uz teren uraditi i svlačionice, te reflektore, što bi bila velika stvar za budućnost. A talenata u Cazinu priznaju ne nedostaje.

Seniori FK Krajina nastupaju u Drugoj ligi Zapad većinom sa mladim igračima iz svog pogona, pa su zbog toga sretni.

Jedan od od onih u kojeg mnogo vjeruju u omladinskim selekcijama je mladi Enedin Mulalić iz Bužima koji nastupa za pionire i kadete Cazinjana.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Mulalić je velika budućnost kluba, a nedavno je na jednom od malonogometnih dvoranskih turnira proglašen za najboljeg igrača. Nastupao je u dresu FK Krajišnik, a nakon turnira bio je presretan zbog laskavog priznanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi