U Frosinoneu strahuju od Edina Džeke
FOTO: EPA

Roma gostuje kod novog člana Serije A

U Frosinoneu strahuju od Edina Džeke

Adnan Beganović

U okviru 3. kola italijanskog fudbalskog prvenstva Roma naših Edina Džeke i Miralema Pjanića gostovat će kod Frosinonea.

Aktuelni italijanski viceprvak na gostovanje Frosinoneu ide nakon velike pobjede nad Juventusom u 2. kolu Serije A.

Romina pobjeda, kao i sjajne igre naših reprezentativaca su odjeknule poput bombe širom Italije, a odbrambeni fudbaleri Frosinonea se najviše plaše Edina Džeke.

Tako je iskusni 27-godišnji stoper Frosinonea Leonrado Blanchard veličao Džekin pogodak u duelu sa Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeku trebate čuvati s mnogo koncentracije, odlučnosti i opet koncentracije. Chiellinija, koji je po mom mišljenju jedan od najboljih odbrambenih fudbaleram nadmudrio je poput djeteta, zauzevši poziciju i spriješivši ga da skoči", istakao je Blanchard.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.