U Interu prelomili da prodaju jednog od najplaćenijih
EPA

Nije se snašao na Meazzi

U Interu prelomili da prodaju jednog od najplaćenijih

Diego Godin najvjerovatnije će se razići s Interom na kraju sezone.

Urugvajac je došao na "Meazzu" kao slobodan igrač, vjerovalo se da će biti veliko pojačanje za Inter, ali očekivanja za vrijeme dosad provedeno u klubu nije opravdao.

Mediji u Italiji pišu kako su čelnici Intera prelomili da prodaju Godina na kraju sezone, a time bi ujedno mogli uštediti oko 20 miliona eura te za mnogo manji novac dovesti zamjenu u vidu Marasha Kumbulle iz Hellas Verone.

"Godin je trenutno među najplaćenijim fudbalerima Intera. Njegova primanja postaju problem za upravu kluba, koja je spremna da se rastane s njim nakon slabe sezone", pišu na Apeninima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da Interu neće biti problem naći kupca za Godina, posebno jer je nekoliko klubova pokazalo interesovanje za njegove usluge, među kojima su Valencia, Manchester United i Tottenham.

Godin je, podsjetimo, u Inter došao iz Atletico Madrida.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi