U Interu svi testovi negativni

U Interu svi testovi negativni · Zvanično

Edmir Škorić

Nakon što su klubovi poptu Sampdorije, Fiorentine i Milana prijavili po nekoliko pozitivnih testova na COVID-19, u Interu su poručili da su svi testirani - negativni.

Inter je službeno objavio da su svi njihovi igrači testirali negativnost na koronavirus i nastavit će s treninzima od danas.

Stoga će u grupama od šest do osam igrača Intera krenuti s treninzima.

"FC Internazionale Milano objavljuje da su svi medicinski testovi kojima je podvrgnut prvi tim bili negativni. Izborni individualni trening nastavit će se od danas", saopćeno je iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poručeno je da će klub održati najveću pažnju na protokol s ciljem zaštite i zdravlja igrača i svih članova kluba, a u skladu sa vladinim smjernicama.

Inter je, s utakmicom manje, nakon 26 kola treći s 54 boda i ima devet bodova manje od vodećeg Juventusa. Nastavak sezone, ukoliko se i desi, bit će u junu mjesecu, ali odluka tek treba da se donese.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi