U Iranu zabranjen prenos meča Bayern - Dortmund zbog sutkinje

Nisu mogli pratiti meč Superkupa u ovoj zemlji

U Iranu zabranjen prenos meča Bayern - Dortmund zbog sutkinje

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su osvojili njemački Superkup pobjedom protiv Borussije Dortmund sa 3:2.

Bayern je uspio da dođe do već petog trofeja u ovoj godini i sada su veoma blizu da stignu rekord Barcelone koja je u jednoj godini uspjela da osvoji čak šest trofeja.

Sinoćnji meč bio je zanimljiv jer je utakmicu sudila Bibiana Steinhaus koja se na taj način oprostila od suđenja.

Ona je karijeru počela 1999. godine, a sinoć se u finalu Superkupa na najbolji način oprostila od suđenja. No, odluka da Steinhaus sudi meč nije dočekana najbolje u Iranu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naime, državna televizija u Iranu odbila je da prenosi meč Bayerna i Dortmunda jer je žena sudila ovu utakmicu. To najbolje pokazuje kakav režim vlada u ovoj državi.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BiHScout
To nije normalan narod. Fali im pola mozga
4 7
IzgubljeniSlon
To je razmišljanje prosječnog fana Safeta Kuduzovića, ima ih i ovdje više nego dovoljno. To je taj kozoj3bski nivo intelekta.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi