U Italiji su ga nasamarili i Handžić i Šišić, ali defanzivac Atalante i dalje olako shvata Sarajevo

Toloi smatra da je rezultat prvog meča bio slučajnost

U Italiji su ga nasamarili i Handžić i Šišić, ali defanzivac Atalante i dalje olako shvata Sarajevo

Bliži se početak revanš meča 2. pretkola Lige Evrope na Koševu u kojem će Sarajevo nakon 2:2 iz Reggio Emilije pokušati doći do nove senzacije protiv Atalante i prolaza u narednu fazu kvalifikacija za pomenuto takmičenje.

Fudbaleri Sarajeva su u prvom meču ostvarili sjajan rezultat, ali su u Atalanti izgleda uvjereni da im se neće ponoviti greške iz Reggio Emilije, te da će oni biti ti koji će slaviti nakon 90 minuta igre na Koševu.

"Mi smo u drugom poluvremenu malo pali nakon odličnog starta utakmice. Napravili smo dosta, a onda su oni postigli dva gola iz dvije šanse, ali mi ćemo danas odigrati odličnu utakmicu i proći ćemo", izjavio je defanzivac Atalante Rafael Toloi za Gazzetta dello Sport pred današnju utakmicu, pa nastavio:

"Ne volim kada se žalimo na fizičku kondiciju. Tokom priprema smo dobro radili, a prvi meč se promijenio nakon što je Sarajevo postiglo svoj prvi gol. Izjednačili su slučajno, lopta je čudno odskočila i nisam uspio intervenisati, ali i to je sve je dragocjena lekcija. U fudbalu se sve brzo mijenja, samo jedan minut prođe i sve je ponovo u igri iako je možda izgledalo da je utakmica riješena."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Rafael Toloi je u prvoj utakmici u Reggio Emiliji bio direktnu čuvar Harisa Handžića kada je Sarajevo smanjilo na 2:1, dok je vjerovatno najveći krivac za gol Šišića pošto je dopustio da lopta dođe do krilnog fudbalerea ekipe sa Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije