U Juventusu tvrde: Pogba nije naša opcija, niti će biti

Nemaju plan da ga dovedu

U Juventusu tvrde: Pogba nije naša opcija, niti će biti

E. Škorić

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici potvrdio je kako svi jako vole Paula Pogbu, ali da je isključen njegov povratak.

Francuski veznjak je navodno jako nezadovoljan na Old Trafford i želio bi da se vrati u Juventus, ali u Torinu su odbacili takve navode.

"Jako volimo Pogbu, imamo određenu vezu s njim, ali nikada nismo razmišljali o tome da ga vratimo niti ćemo razmišljati", rekao je Paratici, pa je dodao:

"Sergej Milinković-Savić? Izvrstan je igrač, ali garantujem vam da nije bilo pregovra, niti s njim, a niti s njegovim timom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uslijedilo je pitanje o Cristianu Ronaldu.

"Cristiano je najbolji igrač u povijesti nogometa i njegov odlazak će očito da promijeni mnoge stvari u Madridu On je veliki profesionalac i sada ima veliku podršku Juvevntusa", poručio je.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

mer12
NE TREBA IM, JEDINO MOZE KLIPU GRIJATI, VIDJELO SE NA SVJETSKOM DA SU KANTE I MATUDI DRZALI SREDINU TERENA, SAVRSENO
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi