U klubu oduševljeni: Dario Damjanović ostaje u bh. nogometu!

Iskusni nogometaš će imati zanimljivu ulogu

U klubu oduševljeni: Dario Damjanović ostaje u bh. nogometu!

S. Mlaćo

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Darko Damjanović još uvijek ne razmišlja o prekidu igračke karijere.

Naime, Damjanović je jučer nastupao za niželigaša NK Odžak 102 i oduševio čelnike ovog kluba, te sve ljubitelje nogometa na stadionu.

Odžak 102 je savladao NK Sloga Prud sa 3:2, a strijelci su bili Radić (2x) i Žerić.

"Moram napomenuti da je 2.poluvrijeme u igru za Odžak ušao nekadašnji igrač splitskog Hajduka i svojom igrom i dugim pasovima upošljavao napadače, te tim pokazao da je još igrač na kojeg se može računati.
A njegovo ime je DARIO DAMJANOVIĆ!!", istakli su na stranici NK Odžak 102.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Ukoliko dogovori saradnju sa čelnicima ovog kluba Damjanović će kako saznajemo imati funkciju trener-igrač, a svojim iskustvom i znanjem sigurno će biti od velike pomoći ekipi.

Dario Damjanović je rođen 23. jula 1981. godine u Gradačcu. Igračku karijeru je počeo u Šamcu, a prije nego što je došao u Zvijezdu još je igrao za Modriču, Hajduk, Luch-Energiju, K'slautern, Čelik, Novi Pazar, Jagodinu, Hong Kong Pegasus i OFK Beograd. Za reprezentaciju BiH je odigrao 17 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti