U Koronu Kielce stigao još jedan fudbaler iz BiH

Povećala se bh. kolonija

U Koronu Kielce stigao još jedan fudbaler iz BiH

Bh. fudbaler sa njemačkim pasošem Zlatko Janjić potpisao je za Koronu Kielce.

Janjić se od 2014. godine vodio kao igrač Duisburga, a budući da se aktuelnoj sezoni nije naigrao u dresu ovog njemačkog drugoligaša, odlučio je okrenuti novi list u karijeri.

Ovaj 31-godišnji fudbaler koji je rođen u Gradišci će karijeru nastaviti u Poljskoj, tačnije u Koroni Kielce, što je potvrđeno i na zvaničnoj stranici kluba koji se takmiči u Ekstraklasi.

Janjiću je Korona Kielce peti klub u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. Prije nego što je došao u Duisburg igrao je za Ezrgebirge Aue, Wehen Wiesbaden i Arminiu Bielefeld.

Inače, u Koroni Kielce već igraju trojica fudbalera iz BiH - Adnan Kovačević, Ivan Jukić i Sanel Kapidžić.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi