U Lechu iznenađeni odlukom Baždarevića
EPA

Oglasio se trener golmana

U Lechu iznenađeni odlukom Baždarevića

Na posljednjem okupljanju bh. reprezentacije nije bilo golmana Jasmina Burića. 

Burić je u Lechu izgubio mjesto prvog golmana i posljednji put u Poljskoj je branio u septembru protiv Lechije, a to je rezultiralo izostavanjem sa popisa za kvalifikacijsku utakmicu sa Grčkom (1:1).

Odlukom selektora Baždarevića u Lechu su bili iznenađeni, sudeći prema izjavi koju je dao trener golmana poljskog prvoligaša Andrzeja Dawidziuka.

"Iznenađen sam. Jasmin je prvo bio opcija, nakon čega je dobio signale da za ovo okupljanje neće biti pozvan, a onda je konačno stigla potvrda da ne ide. Čudno je. Sve je moglo biti riješeno na drugi način", kazao je Dawidziuk.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Umjesto Burića na popisu za utakmicu sa Grčkom se našlo ime Kenana Pirića iz Slobode. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi