23

Komentari (23)

RollingBlunt
Ja kada sam prije 7 dana govorio da su ovi balavci unakazili i unazadili Velez popljuvuali su me svi, hvala Bogu niko nije nastradao, a malo je falilo da bude drugacije, klinci ili ne, trebaju da odgovaraju, jer sad ako pustis, sljedeci put ce napraviti nesto gore.. ne treba biti prestrog naravno..
user1582313666
Sto i sudiju ne uhapsite i on ucestvovao u namjestanju utakmice?
Baboisback
Njih znate naci. A kad kriminalci ubiju 2 policajca u Sarajevu onda mrka kapa.
Mingiling
Neko je pjevao kao Eros Ramazzoti
NKZ1922
Odruko ih F.L. :D
Kladionicar_iz_mira
Kad cete uhapsiti sudije i Vicu??
user1571956549
Auto se slucajno zapalilo... Namjera nije postojala....
Sarajevoboy
pusti djecu kreteni. Kad se desilo ubistvo Vedrana niko nije odgovarao. Hoćete reči da je auto vrijednije od života nedužnog mladića? Sram da vas bude, šta rade plaćenici u premijer ligi je također za razmatranje a vi se bavite onima što lopovima pružaju otpor na sve moguće načine! Vico kretenu!
UM1905ZM
Ovo je pokusaj ubojstva budalo
Malmi_Suomi
Yebo te pokušaj. Vedran je UBIJEN. I ??? Pojeo vuk magarca
bk123
i Pronadjen je onaj tko ga je ubio, slučaj riješen isto kao što će biti i ovaj
UM1905ZM
Sta ima Vedran s ovim,Vedran je ubijen pod drugačijim okolnostima na oko laicima jako slicnim,ako ima netko tko se razumije u Pravo i Kriminalistiku zna o cemu pricam
user1579962154
@UM1905ZM pokusaj UBOJSTVA je bio i 2012 kad ste zapalili kombi CITAV u kojem su se nalazili navijači Sokolova kad su se vracali iz Gabele. Pokusaj ubojstva je i sačekuša u Dreznici, pokusaj ubojstva je pucanje u Goldenu od strane također ultrasa, o vasim pokušajima ubojstva bi se moglo pricati danima, ali u 90% slučajeva ste popušili pa se to toliko i ne spominje. Ne moze nemoralan da moralise , da su htjeli da ih ubiju ubili bi ih , a da imate mozga kao sto nemate, pridružili bi se u borbi protiv saveza jer, za vrijeme VICINE vladavine niste mi vi izborili Evropu zbog poklonjenih 9 bodova borcu (Protiv Veleza u BL, Širokog nakon sviranja nepostojećeg penala kao i protiv SarAjeva pa opet Veleza ). Nego ste poznati po tome da ste mali miševi koji vrebaju iz rupe i smjehure se okolo dok ne vide da ste i vi ti koji ste popušili zbog onih kojima se auto zapalilo.
bk123
user 15799...user moj ti ga dobro usra ovim komentarom ...
Samoiskreno
S**** Hasic dosta mladih zivota
denimen9
Cuj auto zapalili, vidi se da nikad prije nisu na utakmici bili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.