U NK Čelik održan roditeljski sastanak

Riješavaju se problemi

U NK Čelik održan roditeljski sastanak

A. Čaušević

Jedan od gorućih problema NK Čelik je omladinski pogon, s tim u vezi danas je u klupskim prostorijama održan roditeljski sastanak.

"Zbog nemara i odnosa bivše uprave prema omladinskim selekcijama, te kolektivnog zanemarivanja omladinskog pogona, poseban cilj u našoj borbi za bolji, jači i uspješniji Čelik je reorganizacija omladinskog pogona.

Tako je danas, prvi put, u prostorijama stadiona održan roditeljski sastanak.

Sastanku se obratio Predsjednik UO u ostavci Armin Gafurović i rukovodilac administrativne službe Zlatan Delismajlović, koji su upoznali roditelje sa trenutnom situacijom u klubu, te budućim planovima i ciljevima.

Sastanak je prošao u konstruktivnom razgovoru i prijedlozima, a prisutvovalo je nešto više od 50 roditelja.

Prvi korak u reorganizaciji omladinskog pogona je plaćanje članarine, pa je tako danas dogovoreno da će se od 01.10.2020.godine članarina uplaćivati na račun omladinske škole ili direktno u prostorijama Kluba (blagajna).

[facebook]https://www.facebook.com/nkcelik.ba/posts/2373814862924996[/facebook]

Roditelji će od danas imati redovnu komunikaciju sa predstavnicima Kluba putem viber grupe, a dogovoreno je i mjesečno održavanje ovakvih sastanaka.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Zahvaljujemo se svim roditeljima koji su prisustvovali današnjem sastanku, te koji su svojim prijedlozima i sugestijama pomogli u kreiranju daljih koraka u reorganizaciji omladinskog pogona.

Samo zajedničkim radom i zajedničkim snagama možemo stvoriti bolje sutra za našu djecu", saopšteno je iz NK Čelik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi