Filmska drama se odvija u Parizu: Nestao navijač Liverpoola

Jutros prijavljen nestanak

Filmska drama se odvija u Parizu: Nestao navijač Liverpoola

Eldar Ganibegović

Sutra se od 21 sat u Parizu igra veliko finale Lige prvaka, a na Parku prinčeva sastat će se Real Madrid i Liverpool. 

Mnoge pristalice oba kluba stigle su u glavni grad Francuske kako bi osjetili čari finala Lige prvaka, znajući da će mnogi od njih ostati bez ulaznice.

Jutros je, nažalost, prijavljen nestanak jednog 66-godišnjeg navijača Liverpoola. On je nestao preko noći nakon što je izašao iz taksija i krenuo prema svom hotelu.

James Hargreaves, poznat kao Jimmy, pio je u baru sa svojim sinom i drugima prije nego što su se vratili nešto prije 2 sata ujutro. Njegov sin, koji se također zove Jems, kaže da su ga izgubili oko 1:40 ujutro.

Bili su u Kop Baru prije nego što su prešli u Lush Bar u Rue des Dames. Objavom na Twitteru James je rekao da njegov otac nema mobilni telefon i da nema pojma gdje su odsjeli.

"Izašao je iz taksija 10 minuta od hotela i nestao", rekao je njegov sin.

Oglasi

Ovaj 31-godišnjak je rekao da je razgovarao s policijom u Parizu i provjerio obližnje barove. Napisao je:

"Moj tata je nestao. Odsjeli smo u Novotol Montreuil Vincennes, ne mogu ga pronaći. Bilo kakva pomoć, molim vas. Pošaljite nam poruku."

Crvena armija navijača Liverpoola počela je stizati u Pariz u četvrtak i počela upijati atmosferu u evropskom velegradu. 

Policija je potvrdila da će 6.000 policajaca i žandara tijekom vikenda biti na ulicama glavnog grada Francuske.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Očekujemo više od 60.000 navijača Liverpoola da dođe, a oko dvije trećine će biti bez ulaznica", rekao je glasnogovornik lokalne policije.

"Bit će manje iz Madrida, ali će se obje skupine navijača potaknuti da koriste fan zone i da poštuju druge koji uživaju u gradu ovog vikenda", dodao je. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...vratit ce se deda cim izj*be par madridskih k*rvica...a sutra ce Liverpool na terenu da ih razguzi.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi