U Partizanu neće ponovo na testiranje: "Ne vidim nijedan razlog za to"

Milošević je bio jasan

U Partizanu neće ponovo na testiranje: "Ne vidim nijedan razlog za to"

Samir Mlaćo

Zaraženi bugarski teniser Grigor Dimitrov na revijalnoj nogometnoj utakmici družio se i sa trenerom Partizana Savom Miloševićem.

Milošević je već dva puta testiran i ne pomišlja opet.

"Već sam se dva puta testirao. Ako je neko do sada mogao da dobije koronu onda sam to ja. Ako je do sada nisam dobio, onda verujem da je neću ni dobiti", kazao je Milošević.

Crvena Zvezda je jutros potvrdila da je pet nogometaša ovog kluba zaraženo, pa su Miloševića pitali da li u Partizanu planiraju novo testiranje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Mi smo jedina ekipa u ligi koja se do sada dva puta testirala. Nemamo naznaka da bi trebalo nekoga da testiramo. Morate da imate nekakve simptome ili znake da bi se ekipa treći put testirala. Ne vidim nijedan razlog zašto bismo se ponovo testirali", jasan je bio trener Partizana.

Top Komentari

GuiliDamou
Moj Savo moras se testirati, jer kako ces tobože znat da si bolestan ako se ne testiras ahahahaha! Ovce moje pasitee...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi