U Schalkeu 04 se uveliko priča bosanski: Nijemci pitaju, Ibišević odgovara

Novi napadač Rudara

U Schalkeu 04 se uveliko priča bosanski: Nijemci pitaju, Ibišević odgovara

A. Čaušević

Vedad Ibišević je prije nekoliko dana postao novi fudbaler Schalkea 04. 

Odlukom da igra samo za bonuse i tako pomogne Rudarima koji se nalaze u teškoj finansijskoj situaciji kupio je simpatije navijača, a da nije ni zaigrao.

Legendarni bh. reprezentativac je jučer odradio prvi trening s novim saigračima. U međuvremenu se u Gelzerkirhenu uveliko počeo i pričati bosanski jezik.

Naime, na društvenim mrežama administratori su na bosanskom jeziku Vedu pitali šta misli o Schalkeu, a naš fudbaler je odgovorio:

"Schalke je najjači klub na svijetu."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, prvi tim Schalkea je jutros igrao utakmicu protiv svog U23 tima. Seniori su slavili sa 4:1, a treći gol postigao je Ibišević.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Sretno Vedatoru nek je napustio Hoffenheim kad ne znaju cijeniti kvalitet i toliki broj golova koje je Vedator zabio.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi