U Seriji A u razmaku od nekoliko sati dogovorena tri odlična transfera

Stižu pojačanja

U Seriji A u razmaku od nekoliko sati dogovorena tri odlična transfera

A. Čaušević

Prijelazni rok u Seriji A je počeo te klubovi već počinju da realizuju transfere.

Tri odlična transfera su završena u petak. Napoli, Roma i Fiorentina su dobili oni što su i tražili.

Novi fudbaler Napolija postao je Axel Tuanzebe koji je stigao iz Manchester Uniteda nakon što je prekinuo posudbu u Aston Villi.

Na Apenine iz Serije A je stigao i Ainsley Cory Maintland-Niles. Dosadašnji fudbaler Arsenala će u budućnosti nositi dres Rome.

I Napoli i Roma su ugovore dvojice igrača već predali u prostorije Lege calcio te je preostalo da se poslovi zvanično potvrde.

U Seriju A se vraća i Krzysztof Piatek koji će nakon avanture u Herthi igrati za Fiorentini te će biti konkurencija Dušanu Vlahoviću.

Poljak je već obavio ljekarske preglede, pa je preostalo da Viole, baš kao Roma i Napoli, ozvaniče transfer koji je praktično gotova stvar.

Piatek je svojevremeno briljirao u dresu Genoe što mu je donijelo veliki transfer od 35 miliona euru u Milan gdje se nije snašao. Posljednje dvije godine je igrao za Herthu.

Top Komentari

Dugi
Ibra dosao i poljak morao na posudbe i prodaju!
2 0
Mele
U Milanu se taj momak izgubio. Nadam se da ce zaigrati opet kao nekada, ali Vlahovic ce napustiti tim, ili sad u januaru ili na ljeto sigurno.Predobar je za njih, City , Juventus, i mnogi cekaju u redu, ali ko bude mogao da plati, naravno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi