U Seriji A višemjesečni post od fudbala okončan remijem

Torino i Parma podijelili bodove

U Seriji A višemjesečni post od fudbala okončan remijem

A. Čaušević

Vratila se i Serije A. Poslije duže od tri mjeseca odigran je jedan meč italijanskog prvenstva. Torino i Parma su odigrali 1:1.

Višemjesečni post od fudbala na Apeninima okončan je remijem, iako je pobjedi puno bliže bio Torino, posebno nakon prilika u drugom poluvremenu.

Torino i Parma su na torinskom Olimpicu su podijelili bodove poslije postignutih golova u prvom dijelu susreta. N'Koulou je doveo domaće u vodstvo u 15. minuti, da Kucka u 31. izjednačio.

Već na startu drugog poluvremena penal za domaće. Odgovornost je preuzo Belotti i promašio. Tačnije njegov šut je odlično odbranio Seppi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Imali su popularni Bikovi još nekoliko dobrih šansi do kraja. Izdvaja se ona Edere iz 74. minute, ali večeras ima nije bilo suđeno da dođu do trijumfa. Ostalo je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi