U Srbiji je sinoć odigran jedan od najluđih mečeva u evropskim takmičenjima
FOTO: FK TSC

Dugo će se pamtiti

U Srbiji je sinoć odigran jedan od najluđih mečeva u evropskim takmičenjima

Samir Mlaćo

Pomalo nevjerovatan meč odigrali su sinoć u okviru  2. pretkola Evropske lige srbijanska Bačka Topola i rumunski FCSB, nekadašnja Steaua.

Vjerovali ili ne, završilo je 6:6, a boljim izvođenjem jedanaesteraca slavili su gosti i prošli dalje.

Domaći su već nakon 14. minuta vodili 2:0 golovima Milićevića i Duronjica, a gosti se do kraja prvog dijela vratili u igru pogotkom Comana. Bačka Topola je pred sami kraj prvog poluvremena ostala bez Ponjevića koji je dobio crveni karton pa je posao im bio otežan.

U nastavku pet golova. Antonić i Tomanović su pogađali za domaće, a za goste dva puta Man, te autogol Blaža, za 4:4. Otišlo se na produžetke. Tek što je počelo crveni karton za Siladjija, pa su domaći ostavili sa devetoricom. Koristi to Man za 4:5, no Tumbašević brzo vraća na 5:5. Petre u 108. minuti pogađa za 5:6, no Tomanović tri minuta prije kraja produžetka postavlja nevjerovatnih 6:6.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Šlag na tortu bili su jedanaesterci. Banjac je promašio kod domaćih, svi ostali u oba tima su pogađali i Rumuni idu dalje.

Na osnovu onoga što su prikazali i domaći su zaslužili prolaz, no fudbal je često veoma okrutan.

Top Komentari

Opijum
Bitno je naglasiti da su rumuni u 92’ poveli 3:4 , a onda zabijaju srbi u 94’ i ide se u produzetke. Kakva drama od utakmice
5 0
Maestro
Svaka čast ekipi na borbenosti i igri vraćali su se u utakmicu kad niko to nije očekivao borili se ko lavovi do samog kraja sa dva igrača manje mislim da bi većina naših ekipa trebalo da pogleda ovaj meč da vide kako se zalaže u igri
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti