U Srbiji nema mira: "Krstajiću je zabranjeno da me zove u reprezentaciju"
Stojković je na golu Orlova debitovao 2006. godine i bio je godinama prvi izbor reprezentacije. Ipak, to se nakon SP-a promijenilo (Foto: EPA)

Vladimir Stojković sasvim iskren

U Srbiji nema mira: "Krstajiću je zabranjeno da me zove u reprezentaciju"

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Srbije igra veoma dobro u posljednje vrijeme, ali unutar nje postoje ogromni problemi.

Mnogi poznati fudbaleri su odlučili da neće igrati za nacionalni tim dok je na klupi Mladen Krstajić, a među njima su Luka Milivojević i Matija Nastasić.

Među reprezentativcima nema ni iskusnog golmana Vladimira Stojkovića koji je godinama bio broj jedan.

Stojković tvrdi kako je selektoru Orlova zabranjeno da ga zove u reprezentaciju.

"Mislim da je reprezentacija završena priča. Nema to veze ni sa selektorom, ni sa predsjednikom Saveza. Krstajić mi je rekao u avionu nakon utakmice sa Brazilom da ću braniti za Srbiju dok budem mogao stajati na nogama. Nemam ništa protiv Krstajića, Slavišu Kokezu poštujem i daleko od toga da me neko od njih neće u reprezentaciji. Sabrao sam dva i dva i shvatio o čemu se radi", rekao je Stojković, te je dodao:

"Krstajiću je zabranjeno da me poziva u reprezentaciju. To je viša sila. Ne razmišljam više o tome. Srećom imamo dva sjajna golmana, dobro nam ide. Dugo sam u srpskom fudbalu, znam kako vjetar duva i ne zanosim se obećanjima da ću opet nekad stati na gol reprezentacije", rekao je 35-godišnji čuvar mreže.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Stojković je za Srbiju branio 84 puta.

Top Komentari

mirza24
Najveci klosar u fudbalu to je Krstajic
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi