U Srbiji optimizam: Kup se nastavlja bez promjena, sa klubovima dogovor oko prvenstva

U srijedu odluka

U Srbiji optimizam: Kup se nastavlja bez promjena, sa klubovima dogovor oko prvenstva

S. Mlaćo

Prvenstvo u Srbiji će nastavljeno.

Odluka o nastavku fudbalske sezone biće donesena u srijedu na sjednici IO FS RS.

Za sada vlada optimizam, što je i potvrdio prvi čovjek tog saveza Slaviša Kokeza.

"Kao i do sada pratili smo odluke Vlade Republike Srbije, trudili se da se ponašamo maksimalno odgovorno, da zdravlje bude na prvom mestu, pa onda sve ostalo i u odnosu na trenutne okolnosti realno je očekivati da se krajem maja nastavi fudbalska sezona u Srbiji. U srijedu se održava Izvršni odbor FS Srbije posle kojege ćemo imati i konkretnije informacije", kazao je Kokeza za Tanjug.

Nije poznato plan za nastavak.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Klubovima Super i Prve lige poslali smo dopis u kojem očekujemo da se izjasne i zvaničnim putem saopšte svoj stav u vezi sa nastavkom takmičenja. Konkretno - da li su za opciju sa 11 ili sa četiri kola do kraja prvenstva. Vodićemo se stavom većine odnosno uskladićemo završetak prvenstva kako bude tražilo više klubova. Kup takmičenje se nastavlja bez bilo kakvih promjena".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti